Σχετικά με εμάς

ANANEA PILATES + YOGA

ΑναΝέωση, Ασκηση, εΝέργεια,  Ευεξία, μετΑμόρφωση.

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκγύμνασης του σώματος και φροντίδας του πνεύματος και ανακάλυψε τον νέο σου εαυτό,  στo health fitness studios Ananea Pilates + Yoga στη Γλυφάδα

about-ananea-niki

Η  ιδιοκτήτρια Νίκη Παπανικολάου, ένθερμη υποστηρίκτρια του ευ ζην, σε μυεί στη φιλοσοφία του wellness σε όλη του τη διάσταση, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης και σε οδηγεί στο δρόμο προς την ανανέωση και την αναγέννηση σώματος και πνεύματος.

Κάνε την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς σου, σε ένα ατμοσφαιρικό, οικείο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, που από την πρώτη στιγμή θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Εδώ, η ενέργεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, η γυμναστική μετατρέπεται στην πιο fun δραστηριότητα και η επιμονή στην ποιότητα αντανακλάται στα αποτελέσματα, πάνω σου.

Στα Ananea Pilates + Yoga, θα μεταμορφώσεις το σώμα σου με τη μέθοδο του Pilates, θα αισθανθείς τα οφέλη της Yoga μέσα και έξω, θα νιώσεις την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας πάνω στα hammocks της Aerial Yoga και θα ανακτήσεις την δύναμή σου και την φυσική σου κατάσταση με τη λειτουργική προπόνηση. Είτε επιλέξεις personal training, είτε ένα από τα ολιγομελή τμήματα , το σίγουρο είναι ότι η άσκηση θα μετατραπεί στην πιο must δραστηριότητα της καθημερινότητάς σου!

Ζήσε την εμπειρία του Pilates equipment (Reformer & Tower), στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας και απόλαυσε μια μοναδική αίσθηση σωματικής χαλάρωσης και ευεξίας.

Κι επειδή ξέρουμε ότι οι ανάγκες σου είναι διαφορετικές, στα Ananea Pilates + Yoga σου προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, πλήρως προσαρμοσμένα σε σένα.

Αφέσου στους έμπειρους και πιστοποιημένους προπονητές μας, γίνε μέρος της παρέας μας και απόλαυσε τους πλήρως οργανωμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους μας, επιλέγοντας ένα από τα προνομιακά οικονομικά μας πακέτα.

Stop Wishing. Start Doing.

Κάνε ένα βήμα πιο κοντά στην ανανέωση, έλα στα  Ananea Pilates + Yoga!