ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Βίκη Μαρμαροκόπου
Βίκη Μαρμαροκόπου
Η Βίκη είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού ¨Ραλλού Μάνου¨. Είναι μέλος ομάδας σύγχρονου χορού, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ και διαγωνισμούς με ιδιαίτερη επιτυχία.

Είναι επιπλέον, κάτοχος διπλώματος Pilates Training by Alan Herdman (Matwork, Pilates Ring, Soft Ball, Fit Ball, Theraband, Foam Roller – Myo Fascial Release, Reformer, Cadillac, Chair) του Studio One ενώ έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια χορού και Pilates.

Κωνσταντίνα Κοντακτσή
Κωνσταντίνα Κοντακτσή
Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Άννας Πέτροβα. Ασχολείται με το χορό (μπαλέτο,σύγχρονο) απο πολύ μικρή ηλικία, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι επιπλέον κάτοχος διπλωμάτων Pilates matwork, props και pilates & pregnancy, aerial yoga instructor (partnering aerial, clinical και aerial kids) της γερμανικής σχολής A.F STUDIES.
Έχει εργαστεί ως Pilates instructor, aerial yoga instructor, δασκάλα χορού (κλασσικού μπαλέτου, & σύγχρονου χορού) σε αρχάριο αλλά και σε προχωρημένο επίπεδο. διδάσκει επίσης τη μέθοδο Barre a Terre και μουσικοκινητική σε προσχολικές ηλικίες.
Άννα Λιβανού
Άννα Λιβανού
Είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Ορχηστρική (2010) και πιστοποιημένη Pilates Instructor. Ξεκίνησε το 2011 την εκπαίδευσή της στο IAFA College (Mat and Props) και συνέχισε στην σχολή GRAFTS (Equipment).

Ασχολείται με τον χορό (κλασικό-σύγχρονο) από πολύ μικρή ηλικία κι υπήρξε φοιτήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). Μέσα από τον χορό ανακάλυψε τη μέθοδο Pilates. Τα κοινά τους στοιχεία, όσον αφορά την εκγύμναση και τη στάση του σώματος, την έκαναν να πιστέψει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops σχετικά με το Pilates, καθώς και μαθήματα-σεμινάρια χορού, αυτοσχεδιασμού και ψυχοκινητικής αγωγής.

Έχει εργαστεί ως Pilates Instructor, Personal Trainer, Dance Instructor σε γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και studios. Διδάσκει επίσης Barre à Terre και μοντέρνους-παραδοσιακούς χορούς σε σχολές χορού, αλλά και σχολεία. Το 2015 εργάστηκε ως εθελόντρια βοηθός γυμναστή στον σύλλογο ΑΛΜΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων).

Στα μαθήματά της δίνει έμφαση στη σωστή στάση του σώματος και την επιμήκυνσή του, στη λεπτομέρεια και την αρμονία των κινήσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή δυναμικών ασκήσεων.

Τίνα Γκαβασιάδη
Τίνα Γκαβασιάδη
Η Τινα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Ξεκίνησε τις σπουδές της ως ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη το 2007 και σε περιοδεία της στην Αμερική το 2009 ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τη yoga και το pilates. Έκτοτε έγινε και η μεγάλη της αγάπη. Αποφοίτησε το 2012 τη Vinyasa yoga academy by AF studies(200H). Παρακολούθησε σεμινάρια acro, partner, therapeutic και prenatal yoga δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους. Στη συνέχεια παρακολούθησε την εκπαίδευση για το pilates Matwork με props και therapeutic pilates. Εμβαθύνει περισσότερο στη σωστή στάση του σώματος και τα ωφέλη που προσφέρει το pilates στην καθημερινότητα μας.

Το 2015 ταξίδεψε στην Αμερική και παρακολούθησε μαθηματα στο Dharma yoga studio NY δίπλα στον Sri Dharma Mittra και στο Jivamucti yoga school NY, μαθαίνοντας τη φιλοσοφία και τη μέθοδο Jivamuctι yoga

Θέλοντας να εξελίξει περαιτέρω τις θεραπευτικές ιδιότητες της yoga και του pilates μυήθηκε στη ολιστική θεραπεια, εμβαθύνοντας στο passive yoga bodywork και στην Ιαπωνική θεραπευτικη τέχνη με το άγγιγμα ( Reiki).

Αναστασία Λέλη
Αναστασία Λέλη
Η Αναστασία Λέλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Μεγάλη αγάπη της Αναστασίας η ενόργανη γυμναστική όπου αναγκάστηκε να παραιτηθεί 17 χρόνων απο τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί απο τον αθλητισμό και να ακολουθήσει στη συνέχεια σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά. Το 2013 την κέρδισε η Yoga, αποφασιζοντας το 2015 να παρακολουθήσει τον κύκλο μαθημάτων στη Vinyasa Yoga Academy της Af studies μαθητευόμενη της Marita Mittag, όπου και αποφοίτησε, λαμβανοντας τη πιστοποίηση Yoga Teacher RYT200H της Yoga Alliance International. Δεν άργησε όμως να τη κερδίσει η μεγάλη της αγάπη για την εναέρια πρακτική κατέχοντας δυο διπλώματα της Unnata Aerial Yoga ®️ και Aerial Yoga Teacher από το Swaha Yoga Center μαθητευόμενη της Tanya Popovich. Επίσης, είναι πιστοποιημένη trx instructor με εμπλουτισμένες γνώσεις στο trx for yoga, λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις το 2015 και 2016 αντίστοιχα. Η Αναστασία διδάσκει απο το 2015 μεχρι σήμερα σε studio στην Αθήνα αλλα και στη Γερμανία και χαρακτηρίζεται απο τη δυναμικότητα των μαθημάτων της. Η Αναστασία διδάσκει κυρίως δυναμική Vinyasa Yoga αλλά και δυναμική Hatha Yoga, καθώς και τα μαθήματα της Aerial Yoga χαρακτηρίζονται από τις δυναμικές εναέριες εναλλαγές συνδυασμένες με ακροβατικές ασκήσεις.
Μανώλια Κωστοπούλου
Μανώλια Κωστοπούλου
Ανακάλυψε την αγάπη της για τη Yoga όταν σπούδαζε ως τεχνικός κτηρίων στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της και ενώ εργαζόταν ήδη δυο χρόνια σε αρχιτεκτονικό γραφείο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη μέχρι τότε καριέρα της και να ακολουθήσει το μονοπάτι της Yoga. Ξεκίνησε τον κύκλο σπουδών στο Yoga Academy by AF με Master Teacher τη Marita Mittag το 2015 και τώρα είναι πτυχιούχος των 500h. Έχοντας στην κατοχή της μια σειρά από πιστοποιημένες γνώσεις πάνω στην Hafha, Vinyasa, Therapeutic, Integral και Classic Vinyasa Krama Yoga αλλά και στον διαλογισμό, την θεραπευτική αναπνοή και Pranayama τα οποία συνθέτουν το Yoga alliance της.

Επιπρόσθετα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και την Ινδία πάνω στις Pregnant, Power Yoga των Partner καθώς και σε πιο αρχαίες μορφές της Hatha Yoga. Σταθμός στη ζωή της ήταν το ταξίδι της στο Νέο Δελχί όπου ήρθε σε επαφή με τον Swami Vidyanand ο οποιος κατά την διάρκεια του workshop της έδωσε το όνομα Para Ohetna. Μετά το Νέο Δελχί επισπεύτηκε το Rishikesh και το Ashram του Dr. Ras. Η μεγάλη της λατρεία για τη Yoga συνεχίστηκε και στην Aerial μορφή της ενώ ενίσχυσε τα Thearapy πτυχία της με τη γνώση του Tai massage.

Στράτος Φραγκούλης
Στράτος Φραγκούλης
Ο Στράτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εύβοια. Εκεί γνώρισε και αγάπησε τον αθλητισμό μέσα από τον στίβο σε ηλικία 10 ετών. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι ενεργός αθλητής με αρκετές διακρίσεις στο βιογραφικό του σε αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας, σε πανελλήνιο, βαλκανικό και ευρωπαικό επίπεδο. Το 2015 ξεκίνησε τη φοίτητη του στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών ως πρώτος εισαχθέντας μέσω των κατατακτήριων εξετάσεων, έχοντας ήδη στην κατοχή του πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο στον τομεά της μηχανολογίας. Το 2017 αποφοίτησε ως GRT (Group Resistance Trainer) από την STUDIO ONE.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής στίβου σε σωματείο του ΣΕΓΑΣ και ως personal trainer με εστίαση στο TRX και Functional. Η επίτευξη των στόχων των αθλούμενων του και η ατομική τους βελτίωση αποτελεί για εκείνον προσωπικό στοίχημα.

Ζέτα Λουκοπούλου
Ζέτα Λουκοπούλου
Η πρώτη της επαφή με τις ολιστικές μεθόδους έγινε το 2006,αρχικά με την yoga και στην συνέχεια με το pilates.
Το pilates όμως ηταν εκείνο που την κέρδισε γιατί ένιωσε αμέσως τα οφέλη που πρόσφερε η συγκεκριμένη μέθοδος στο σώμα της.

Ενώ εργαζόταν για πολλά χρόνια ως βοηθός λογιστή,αποφάσισε το 2014 να εγκαταλείψει την μέχρι τότε καριέρα της και να παρακολουθήσει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το pilates (mat & equipment) στη σχολή Studio One, απ’όπου και έλαβε την επίσημη πιστοποίηση Pilates Training Diploma by Alan Herdman.

Συνεχίζει να ενημερώνεται και να εξελίσσεται παρακολουθώντας αρκετά workshops σχετικά με το pilates όπως: post natal pilates, pilates for kids, pilates for seniors, low back pain syndrome κ.α.

Έλενα Μιχαλοπούλου
Έλενα Μιχαλοπούλου
Η Έλενα Μιχαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Τρίπολη. Απο πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και την κολύμβηση.

Η καλλιτεχνική έκφραση στην οποία είχε έφεση απο παιδί την οδήγησε σε σπουδές πάνω στο design, όπου σπούδασε εσωτερική αρχιτεκτονική στην Αθήνα και έπειτα στο Λονδίνο όπου εκανε μεταπτυχιακό στο Product design.
Ποτέ δεν εγκατέλειψε τον χορό, συνεχίζει ερασιτεχνικά μέχρι σήμερα, με ιδιαίτερη αγάπη στο σύγχρονο χορό.

Το 2010 ήρθε σε πρώτη επαφή με την yoga και βλέποντας τα πολλά οφέλη αυτης της πανάρχαιης φιλοσοφίας στο σώμα και κυρίως στην ψυχολογία της, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο συστηματικά. Γυρνώντας στην Ελλάδα, το 2014 έκανε την πρώτη της ολοκληρωμέμνη εκπαίδευση των 200ωρων διπλα στην Αναστασία Ζαραφωνήτη και ξεκίνησε να διδάσκει αρχικά εθελοντικά σε ίδρυμα παιδιών με ειδικές ανάγκες κι έπειτα ανέλαβε μαθήματα σε στούντιο στην Αθήνα.

Εκπαιδεύτηκε περαιτέρω στη θεραπευτική γιόγκα και στη γιόγκα εγκυμοσύνης (prenatal yoga) δίπλα στην Αναστασία Ζαραφωνήτη, κι έπειτα στη yin yang flow με τη Μπέτυ Παπαδοπούλου, στην yin yoga διπλα στον Biff Mithoefer, και τέλος στην Aerial yoga και Aerial fitness.
Το 2016 εκπαιδεύτηκε στο Τhai Μassage (sunshine network) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τις ενεργειακές θεραπείες, την ανατομία, τη πρωτόγονη έκφραση, τη φιλοσοφία της γιογκα, και το διαλογισμό.

Η πρακτική της, έχει επιρροές από το σύγχρονο χορό και την ελεύθερη έκφραση.
Πρόθεσή της, η σύνδεση με το σώμα και η αποδοχή της μοναδικότητας του, η σύνδεση με τη παρούσα στιγμή μέσω της κίνησης και της αναπνοής, και η επαφή με τον εαυτό.

“Yoga is not a religion. It is a science, science of well-being, science of youthfulness, science of integrating body, mind and soul.”

Amit Ray