ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Κωνσταντίνα Κοντακτσή
Κωνσταντίνα Κοντακτσή
Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Άννας Πέτροβα. Ασχολείται με το χορό (μπαλέτο,σύγχρονο) απο πολύ μικρή ηλικία, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι επιπλέον κάτοχος διπλωμάτων Pilates matwork, props και pilates & pregnancy, aerial yoga instructor (partnering aerial, clinical και aerial kids) της γερμανικής σχολής A.F STUDIES.
Έχει εργαστεί ως Pilates instructor, aerial yoga instructor, δασκάλα χορού (κλασσικού μπαλέτου, & σύγχρονου χορού) σε αρχάριο αλλά και σε προχωρημένο επίπεδο. διδάσκει επίσης τη μέθοδο Barre a Terre και μουσικοκινητική σε προσχολικές ηλικίες.
Άννα Λιβανού
Άννα Λιβανού
Είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Ορχηστρική (2010) και πιστοποιημένη Pilates Instructor. Ξεκίνησε το 2011 την εκπαίδευσή της στο IAFA College (Mat and Props) και συνέχισε στην σχολή GRAFTS (Equipment).

Ασχολείται με τον χορό (κλασικό-σύγχρονο) από πολύ μικρή ηλικία κι υπήρξε φοιτήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). Μέσα από τον χορό ανακάλυψε τη μέθοδο Pilates. Τα κοινά τους στοιχεία, όσον αφορά την εκγύμναση και τη στάση του σώματος, την έκαναν να πιστέψει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops σχετικά με το Pilates, καθώς και μαθήματα-σεμινάρια χορού, αυτοσχεδιασμού και ψυχοκινητικής αγωγής.

Έχει εργαστεί ως Pilates Instructor, Personal Trainer, Dance Instructor σε γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και studios. Διδάσκει επίσης Barre à Terre και μοντέρνους-παραδοσιακούς χορούς σε σχολές χορού, αλλά και σχολεία. Το 2015 εργάστηκε ως εθελόντρια βοηθός γυμναστή στον σύλλογο ΑΛΜΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων).

Στα μαθήματά της δίνει έμφαση στη σωστή στάση του σώματος και την επιμήκυνσή του, στη λεπτομέρεια και την αρμονία των κινήσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή δυναμικών ασκήσεων.

Ζέτα Λουκοπούλου
Ζέτα Λουκοπούλου
Η πρώτη της επαφή με τις ολιστικές μεθόδους έγινε το 2006,αρχικά με την yoga και στην συνέχεια με το pilates.
Το pilates όμως ηταν εκείνο που την κέρδισε γιατί ένιωσε αμέσως τα οφέλη που πρόσφερε η συγκεκριμένη μέθοδος στο σώμα της.

Ενώ εργαζόταν για πολλά χρόνια ως βοηθός λογιστή,αποφάσισε το 2014 να εγκαταλείψει την μέχρι τότε καριέρα της και να παρακολουθήσει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το pilates (mat & equipment) στη σχολή Studio One, απ’όπου και έλαβε την επίσημη πιστοποίηση Pilates Training Diploma by Alan Herdman.

Συνεχίζει να ενημερώνεται και να εξελίσσεται παρακολουθώντας αρκετά workshops σχετικά με το pilates όπως: post natal pilates, pilates for kids, pilates for seniors, low back pain syndrome κ.α.

“Yoga is not a religion. It is a science, science of well-being, science of youthfulness, science of integrating body, mind and soul.”

Amit Ray