ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Βίκη Μαρμαροκόπου
Βίκη Μαρμαροκόπου
Η Βίκη είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού ¨Ραλλού Μάνου¨. Είναι μέλος ομάδας σύγχρονου χορού, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ και διαγωνισμούς με ιδιαίτερη επιτυχία.

Είναι επιπλέον, κάτοχος διπλώματος Pilates Training by Alan Herdman (Matwork, Pilates Ring, Soft Ball, Fit Ball, Theraband, Foam Roller – Myo Fascial Release, Reformer, Cadillac, Chair) του Studio One ενώ έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια χορού και Pilates.

Κωνσταντίνα Κοντακτσή
Κωνσταντίνα Κοντακτσή
Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Άννας Πέτροβα. Ασχολείται με το χορό (μπαλέτο,σύγχρονο) απο πολύ μικρή ηλικία, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι επιπλέον κάτοχος διπλωμάτων Pilates matwork, props και pilates & pregnancy, aerial yoga instructor (partnering aerial, clinical και aerial kids) της γερμανικής σχολής A.F STUDIES.
Έχει εργαστεί ως Pilates instructor, aerial yoga instructor, δασκάλα χορού (κλασσικού μπαλέτου, & σύγχρονου χορού) σε αρχάριο αλλά και σε προχωρημένο επίπεδο. διδάσκει επίσης τη μέθοδο Barre a Terre και μουσικοκινητική σε προσχολικές ηλικίες.
Άννα Λιβανού
Άννα Λιβανού
Είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Ορχηστρική (2010) και πιστοποιημένη Pilates Instructor. Ξεκίνησε το 2011 την εκπαίδευσή της στο IAFA College (Mat and Props) και συνέχισε στην σχολή GRAFTS (Equipment).

Ασχολείται με τον χορό (κλασικό-σύγχρονο) από πολύ μικρή ηλικία κι υπήρξε φοιτήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). Μέσα από τον χορό ανακάλυψε τη μέθοδο Pilates. Τα κοινά τους στοιχεία, όσον αφορά την εκγύμναση και τη στάση του σώματος, την έκαναν να πιστέψει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops σχετικά με το Pilates, καθώς και μαθήματα-σεμινάρια χορού, αυτοσχεδιασμού και ψυχοκινητικής αγωγής.

Έχει εργαστεί ως Pilates Instructor, Personal Trainer, Dance Instructor σε γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και studios. Διδάσκει επίσης Barre à Terre και μοντέρνους-παραδοσιακούς χορούς σε σχολές χορού, αλλά και σχολεία. Το 2015 εργάστηκε ως εθελόντρια βοηθός γυμναστή στον σύλλογο ΑΛΜΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων).

Στα μαθήματά της δίνει έμφαση στη σωστή στάση του σώματος και την επιμήκυνσή του, στη λεπτομέρεια και την αρμονία των κινήσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή δυναμικών ασκήσεων.

Ζέτα Λουκοπούλου
Ζέτα Λουκοπούλου
Η πρώτη της επαφή με τις ολιστικές μεθόδους έγινε το 2006,αρχικά με την yoga και στην συνέχεια με το pilates.
Το pilates όμως ηταν εκείνο που την κέρδισε γιατί ένιωσε αμέσως τα οφέλη που πρόσφερε η συγκεκριμένη μέθοδος στο σώμα της.

Ενώ εργαζόταν για πολλά χρόνια ως βοηθός λογιστή,αποφάσισε το 2014 να εγκαταλείψει την μέχρι τότε καριέρα της και να παρακολουθήσει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το pilates (mat & equipment) στη σχολή Studio One, απ’όπου και έλαβε την επίσημη πιστοποίηση Pilates Training Diploma by Alan Herdman.

Συνεχίζει να ενημερώνεται και να εξελίσσεται παρακολουθώντας αρκετά workshops σχετικά με το pilates όπως: post natal pilates, pilates for kids, pilates for seniors, low back pain syndrome κ.α.

Αναστασία Λέλη
Αναστασία Λέλη
Η Αναστασία Λέλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Μεγάλη αγάπη της Αναστασίας η ενόργανη γυμναστική όπου αναγκάστηκε να παραιτηθεί 17 χρόνων απο τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί απο τον αθλητισμό και να ακολουθήσει στη συνέχεια σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά. Το 2013 την κέρδισε η Yoga, αποφασιζοντας το 2015 να παρακολουθήσει τον κύκλο μαθημάτων στη Vinyasa Yoga Academy της Af studies μαθητευόμενη της Marita Mittag, όπου και αποφοίτησε, λαμβανοντας τη πιστοποίηση Yoga Teacher RYT200H της Yoga Alliance International. Δεν άργησε όμως να τη κερδίσει η μεγάλη της αγάπη για την εναέρια πρακτική κατέχοντας δυο διπλώματα της Unnata Aerial Yoga ®️ και Aerial Yoga Teacher από το Swaha Yoga Center μαθητευόμενη της Tanya Popovich. Επίσης, είναι πιστοποιημένη trx instructor με εμπλουτισμένες γνώσεις στο trx for yoga, λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις το 2015 και 2016 αντίστοιχα. Η Αναστασία διδάσκει απο το 2015 μεχρι σήμερα σε studio στην Αθήνα αλλα και στη Γερμανία και χαρακτηρίζεται απο τη δυναμικότητα των μαθημάτων της. Η Αναστασία διδάσκει κυρίως δυναμική Vinyasa Yoga αλλά και δυναμική Hatha Yoga, καθώς και τα μαθήματα της Aerial Yoga χαρακτηρίζονται από τις δυναμικές εναέριες εναλλαγές συνδυασμένες με ακροβατικές ασκήσεις.
Νταϊάνα Κοσσενάκη
Νταϊάνα Κοσσενάκη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Απο μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, κάνοντας ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, στίβο και βόλεϊ. Αργότερα η μητέρα της, την έφερε σε επαφή με τον κόσμο της γιόγκα, όπου και τη κέρδισε. Μετά από χρόνια πρακτική, αποφάσισε να εμβαθύνει και να φοιτήσει στη σχολή του Χρήστου Χαρικιόπουλου, στο Yoga house, ολοκληρώνοντας τις 250 ώρες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια yin yoga, yoga nidra, vinyasa flow, ενώ προσπαθεί να εξελίσσεται διαρκώς! Διδάσκει vinyasa και hatha yoga, ενσωματώνοντας στα μαθήματα της τεχνικές από διάφορα είδη. Για εκείνη η γιόγκα είναι ένα ταξίδι, που ξεκινά με αναπνοές και συγκέντρωση, συνεχίζει με άσανας και καταλήγει στη βαθειά χαλάρωση και τον εαυτό! Ταυτόχρονα σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα ψυχολογίας.

“Yoga is not a religion. It is a science, science of well-being, science of youthfulness, science of integrating body, mind and soul.”

Amit Ray