ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Νίκη Παπανικολάου
Νίκη Παπανικολάου
Η Νίκη, founder και εκπαιδεύτρια του Ananea Pilates + Yoga αγάπησε τη μέθοδο Pilates από την πρώτη της επαφή! Παρατηρώντας ως ασκούμενη τα οφέλη της μεθόδου στην ψυχολογική και σωματική ισορροπία, η οποία για την ίδια παίζει σπουδαίο ρόλο, υιοθέτησε το positivity του ευ ζην. Έχοντας λάβει πιστοποίηση, έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης για Pilates Mat & Pilates Equipment με Master Trainer της Peak Pilates, θα σε καθοδηγήσει με σιγουριά, σεβασμό, επαγγελματισμό και πολλή αγάπη καθόλη τη διάρκεια των προγραμμάτων εκγύμνασης.
Η προσέγγιση της Νίκης στα μαθήματά της είναι δυναμική αφού συνδυάζει τις κλασικές όσο και σύγχρονες ασκήσεις Pilates, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση και την ισορροπία. Πάρε βαθιά εισπνοή και με την μέθοδο Pilates στο Reformer, από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις, θα πιστέψεις στον εαυτό σου και μαζί θα μεταμορφώσετε και θα ενδυναμώσετε το σώμα σου.
Με κίνητρο την εξέλιξη και την αυτοκυριαρχία, θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις στη μέθοδο Pilates, βελτιώνοντας την ευελιξία του σώματός σου μέσω του κατάλληλου, σύμφωνα με τις δυνατότητές σου, επιπέδου, το οποίο κυμαίνεται από αρχάριο εως προχωρημένο.
Μέσα από τις τακτές εναλλαγές στο ασκησιολόγιο, οι οποίες προσεγγίζουν με ευγένεια τις ανάγκες κάθε σώματος, η Νίκη σε καθοδηγεί ώστε να βιώσεις κι εσύ την αίσθηση της ψυχικής και σωματικής πληρότητας. Μεταδίδοντας σου το βασικό της mindset ότι «το σώμα μας έχει ανάγκη την κίνηση, όπως το φαγητό, και ο καθένας μας αποτελεί κίνητρο για τον εαυτό του», σε προσκαλεί στον κόσμο του Pilates, και σε κάνει να ανυπομονείς για την επόμενη συνάντηση!
Νίκος Κούνας
Νίκος Κούνας
Ο Νίκος προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού φέροντας μεγάλη εμπειρία, καθώς από παιδική ηλικία η ενασχόληση και το πάθος του για τον αθλητισμό, σε επαγγελματικό επίπεδο, με το βόλεϊ και το beach volley, έδωσαν το έναυσμα ώστε να εξειδικευτεί αρχικά στο Pilates Μat & Pilates Equipment με Μaster Trainer από την Peak Pilates, και στη συνέχεια στην λειτουργική προπόνηση και την μέθοδο ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS), όπου και έχει λάβει πιστοποίηση, εξασφαλίζοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια!
Έτσι και στο boutique studio Ananea Pilates + Yoga του Αλίμου, ένας από τους στόχους – πρoκλήσεις που θέτει, είναι να μεταδώσει το ίδιο πάθος και την μεγάλη του αγάπη για τη γυμναστική και στους ασκούμενούς του.
Ο σχεδιασμός των προπονήσεων στηρίζεται στις ανάγκες και την προσωπικότητα του ασκούμενου. Θέτοντας συνεχώς νέους και συγκεκριμένους στόχους – προκλήσεις, και λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες των ασκούμενών του, καταφέρνει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Και αυτό οφείλεται στις συχνές εναλλαγές του ασκησιολογίου, χάρη στο οποίο μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, γίνονται ορατά τα οφέλη και τα άμεσα αποτελέσματα τόσο στην εξωτερική σου εμφάνιση όσο και στην ψυχική σου υγεία.

“Take care of your body. It’s the only place you have to live in ”

Joseph Pilates