Προπόνηση ηλεκτρικής διέγερσης μυών
(EMS I-MOTION)

Η μέθοδος EMS είναι μία μέθοδος μυϊκής ηλεκτροδιέγερσης βασισμένη σε ένα σύστημα που αρχικά αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό την εκγύμναση αθλητών και αποκατάσταση τραυματισμών, την τόνωση του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση και γενικότερα τη συνολική βελτίωση του σώματος του ασκούμενου.

Διαθέτει ενσωματωμένες όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις για την πραγματοποίηση ασύρματων, ασφαλών, αποτελεσματικών και γρήγορων συνεδριών εκγύμνασης. Ο χρήστης φοράει ένα ειδικό γιλέκο με ηλεκτρόδια (Bio-jacket) και εκτελεί ασκήσεις όσο το γιλέκο εκπέμπει ασύρματα ηλεκτρικά κύματα που δρουν σε όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες.

Η μέθοδος EMS αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο εκγύμνασης, μέσω της χρήσης ηλεκτρικών παλμών. Το κεντρικό νευρικό σύστημα, στην καθημερινή μας ζωή, αποστέλλει συνεχώς ηλεκτρικά ερεθίσματα στους μύες για τον έλεγχο των μυϊκών μας δράσεων. Το EMS χρησιμοποιεί αυτή τη βασική αρχή για να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα των μυών, τα οποία είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν μέσω της συμβατικής προπόνησης.

Η εκγύμναση με το EMS γίνεται ενεργοποιώντας  όλο το σώμα μέσω της σωματικής άσκησης κι όχι παθητικά. Ο γυμναστής ελέγχει όλες τις μυϊκές ομάδες και προσαρμόζει την ένταση της προπόνησης στις δυνατότητες του ασκούμενου, λαμβάνοντας υπόψη και τους προσωπικούς στόχους του καθενός ξεχωριστά. Το EMS σας βοηθά να πετύχετε ορατά και απτά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ιστορικό της ηλεκτρικής διέγερσης χρονολογείται από το 1971 με τα πειράματα που πραγματοποίησε ο Luigi Galvani. Η τεχνολογία αυτή έχει καταχωρηθεί ως θεραπευτική μέθοδος αναγνωρισμένη παγκοσμίως, έπειτα από πολλές μελέτες, οι οποίες απέδειξαν την αποτελεσματικότητά της.

Η εκγύμναση μέσω EMS προτείνεται όχι μόνο για αισθητικούς σκοπούς, αλλά και για την ενίσχυση της μυϊκής δομής, την αγγειοποίηση και τη λειτουργική αποκατάσταση. Η εκγύμναση πραγματοποιείται προστατεύοντας τένοντες και αρθρώσεις καθώς το σώμα υποβάλλεται σε έντονη μυϊκή άσκηση, παρόμοια με την αερόβια ή την ανύψωση βάρους, αλλά χωρίς να προκαλείται επιβάρυνση των συνδέσμων.

Γιατί να επιλέξω την προπόνηση EMS:

Πρωτοποριακό

Σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές εκγύμνασης, το EMS διεγείρει ταυτόχρονα όλο το σώμα. Η ασύρματη λειτουργία του i-motion εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων!

Αποτελεσματικό

Αυτό που κάποτε ήταν δυνατό μόνο μετά από χρόνια εκγύμνασης, είναι πλέον εφικτό άμεσα, μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Το λίπος μειώνεται, οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και βελτιώνεται η ευκινησία, καθώς και η γενικότερη φυσική κατάσταση δημιουργώντας ηψηλό αίσθημα ευεξίας.

Γρήγορο

Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια για να τον ξοδεύετε σε εξοντωτικές και χρονοβόρες συνεδρίες εκγύμνασης. Το ασύρματο EMS συνδυάζει το χρόνο με την επιθυμία για άσκηση χωρίς συμβιβασμούς: 20 λεπτά ανά συνεδρία είναι αρκετά για  ορατά αποτελέσματα σε μόλις λίγες συνεδρίες!

Αποδοτικό

Με τη βοήθεια ενός εξατομικευμένου προγράμματος και ενός προσωπικού γυμναστή, μπορείτε να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο σας το συντομότερο δυνατό, καθώς:

Συνοπτικά:

 • Ενισχύει την μυϊκή δύναμη
 • Βελτιώνει την φυσική κατάσταση
 • Αντιμετωπίζει κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση,
 • Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύοντας την απώλεια βάρους και λίπους
 • Βελτιώνει την ψυχική διάθεση
 • Κάνει μασάζ, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και την αποκατάσταση τραυματισμών

To όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα σήμερα με το i-motion EMS!

Θα πρέπει να αποφύγω την εκγύμναση EMS εάν πάσχω από κάποια συγκεκριμένη πάθηση;

Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να προπονηθούν με τη χρήση του EMS, από 18 ετών και άνω υπό την προϋπόθεση ότι είναι απόλυτα υγιείς, όπως ισχύει με όποια άλλη μορφή άσκησης.

Ωστόσο, εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο σας εμποδίζει να συμμετέχετε ακόμα και στα συμβατικά αθλήματα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Οι απόλυτες αντενδείξεις ή μερικές αντενδείξεις είναι οι εξής:

 • Καρδιαγγειακά προβλήματα (Καρδιακός βηματοδότης, By pass)
 • Εγκυμοσύνη
 • Σοβαρή διαταραχή του κυκλοφορικού και κυκλοφορική διαταραχή στις αρτηρίες
 • Κοιλιακό τοίχωμα ή βουβωνοκήλη
 • Αρτηριοσκλήρωση σε προχωρημένο στάδιο
 • Σακχαρώδης διαβήτης
 • Σοβαρές νευρολογικές ασθένειες (επιληψία, νόσος Πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.)
 • Πυρετός, βακτηριακές ή ιογενείς μολύνσεις
 • Αιμορραγία και τάση έντονων αιμορραγιών (αιμοφιλία)
 • Θρόμβωση
 • Πρόσφατες φλεγμονές και τραύματα
 • Τεχνητά μέλη / Βίδες σε κατάγματα
 • Ανωμαλίες αρτηριακής πίεσης
 • Νεοπλασματικές ασθένειες (καρκίνος)

 

Εάν υποφέρετε από κάποια από τις παραπάνω καταστάσεις, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ώστε να σας συμβουλέψει και στη συνέχεια να πάρετε την γραπτή άδειά του πριν ξεκινήσετε να προπονήστε με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS).

Σε κάθε περίπτωση η γραπτή βεβαίωση καρδιολόγου προσκομίζεται από όλους τους ασκούμενους πριν την έναρξη των προπονήσεων με το μηχάνημα EMS.

20 διαφορετικά προγράμματα – ενδεικτικά:

 1. Strength (2 προγράμματα)
 2. Cardio
 3. Χαλάρωση
 4. Κατά της Κυτταρίτιδας
 5. Λιποδιάλυση
 6. Σύσφιξης Δέρματος
 7. Για γράμμωση (σε σημεία που είναι δύσκολο με συμβατική άσκηση)
 8. Ενίσχυσης μεταβολισμού
 9. Αδυνάτισμα
 10. Αύξηση της αντοχής (ιδανικό για επαγγελματίες αθλητές)
 11. Bodybuilding (2 προγράμματα)
 12. Αποκατάσταση Τραυματισμών
 13. Αποθεραπεία
Click edit button to change this code.