ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το να γίνετε μέλος στο Ananea Pilates + Yoga της επιλογής σας είναι μια απλή διαδικασία. Περάστε από το χώρο μας να συζητήσουμε το ιδανικό πρόγραμμα άσκησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας, επιλέξτε το πακέτο συνεδριών που επιθυμείτε και μαζί θα συμπληρώσουμε το ιστορικό σας. Άμεσα θα μπορείτε να προγραμματίσετε την πρώτη σας συνεδρία.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συνεδρία της επιλογής σας και η συμμετοχή σας θα αφαιρεθεί από το πακέτο των συνεδριών που θα αγοράσετε, εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε μια συνεδρία.
Για να εγγραφείτε στο Ananea Pilates + Yoga και να απολαύσετε τις παροχές μας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε άνω των 15 ετών.
Στο Ananea Pilates + Yoga θέλουμε να γνωρίζουμε ξεχωριστά το κάθε μέλος μας. Για το λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητη την ύπαρξη της ιατρικής βεβαίωσης για κάθε μέλος μας.
Δυστυχώς δεν επιτρέπεται η μεταφορά των συνεδριών σε τρίτα πρόσωπα.

Το Ananea Pilates + Yoga δέχεται τους περισσότερους τύπους καρτών από ελληνικές τράπεζες. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας; Θα είμαστε χαρούμενοι να σας βοηθήσουμε στο δρόμο μιας πιο υγιεινής ζωής. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

  Άλιμος

  Ανεμώνων 40, Άλιμος 174 56
  Δευτέρα – Παρασκευή: 10 πμ – 12 μμ & 6 μμ – 9 μμ

  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

  ΑΛΙΜΟΣ

  Προγραμματίστε τις συνεδρίες σας

  Κάνοντας κλικ στο κουμπί μπορείτε να προγραμματίσετε και να κλείσετε online μια συνεδρία.