Το pilates είναι ένα σύστημα εκγύμνασης, διάσημο πλέον σε όλον τον δυτικό κόσμο για τα εκπληκτικά του αποτελέσματα στο σώμα!

Είναι κατάλληλο για όλους! Για ανθρώπους κάθε φυσικής κατάστασης και ηλικίας. Το μάθημα προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός αθλητή, μέχρι και να εκπαιδεύσει στην σωστή κίνηση κάποιον που δεν έχει ξαναγυμναστεί ποτέ στην ζωή του.

Το αποτέλεσμα, μέσα σε λίγο χρόνο, ένα γραμμωμένο και δυνατό σώμα!

Επιγραμματικά:

  • Ενδυναμώνει το σώμα και βελτιώνει την ευλυγισία.
  • Πολλοί το ονομάζουν «γλυπτική σώματος» επειδή γραμμώνει γρήγορα το σώμα και φτιάχνει μακριούςκαι δυνατούς μύες.
  • Προάγει την ορθοσωμία, δηλαδή την σωστή στάση σώματος.
  • Είναι ιδανικό για ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα
  • Αποτρέπει μελλοντικούς τραυματισμούς, διορθώνοντας μυϊκές ανισορροπίες που υπάρχουν στο σώμα.
  • Βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους.
  • Βελτιώνει την σωστή αναπνοή.

PILATES MAT

Pilates στο έδαφος χρησιμοποιώντας ως αντίσταση το βάρος του σώματος ή διάφορα μικροόργανα όπως την μπάλα, το δακτύλιο, τα λάστιχα, τα βαράκια κ.α.. Ιδανικό για όσους τους αρέσει να δουλεύουν σε περιβάλλον γκρουπ, με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων.

PILATES EQUIPMENT

Με την χρήση του reformer και του tower σε μικρά γκρουπ έως και έξι ατόμα. Οι αντιστάσεις αυτών των ειδικών μηχανημάτων μεγαλώνουν την πρόκληση και τα αποτελέσματα ειναι εντυπωσιακά. Ιδανικό για αυτούς που θέλουν να δουν σύντομα αποτελέσματα, για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν παραπάνω από δύο ώρες εβδομαδιαίως και για αποκατάσταση τραυματισμών.

PERSONAL PILATES

Συνεδρίες ένας προς έναν. Ιδανικό για αρχάριους, για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, για ανθρώπους με τραυματισμούς ή ειδικές παθήσεις (όπως ΣΚΠ) που χρειάζονται ένα πιο εξατομικευμένο πρόγραμμα.