Διατροφή και Άσκηση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!

Το Ananea Pilates + Yoga Studio προσφέρει εκτός από την απαραίτητη άσκηση και την ευκαιρία για διαμόρφωση μίας εξατομικευμένης ισορροπημένης διατροφής.

Η πτυχιούχος διαιτολόγος – διατροφολόγος Τζορμπατζάκη Ελίνα, MSc ‘Sports Nutrition’, παρέχει δυνατότητα διαιτολογικής παρακολούθησης, καθώς και όλη τη στήριξη και καθοδήγηση που χρειάζεστε για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Προκειμένου να βελτιωθεί η υγεία και η εμφάνιση του κάθε ασκούμενου, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες μετρήσεις και δημιουργείται πρόγραμμα βασισμένο στη φυσική κατάσταση, το βάρος και τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Στόχος είναι η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και η διατήρησή τους, τόσο για αυτούς που θέλουν να εστιάσουν στην απώλεια βάρους, όσο και για αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο που τρέφονται!

Υγιεινές συνταγές, tips μαγειρικής, προτάσεις για γεύματα πριν και μετά την άσκηση δίδονται για την καλύτερη συμμόρφωση και απόλαυση στο ταξίδι προς την ευεξία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

Αναλυτικός Οδηγός Διατροφής PDF

Πτυχιούχος Διατροφολόγος – Διαιτολόγος με μεταπτυχιακό δίπλωμα με αντικείμενο την Αθλητική Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους και σχολεία. Παράλληλα παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την διατροφή και άσκηση παιδιών και ενηλίκων. Συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και αρθρογραφεί πάνω σε διάφορα διατροφικά θέματα.

Από το 2012 συστεγάζεται σε μικροβιολογικό ιατρείο και αναλαμβάνει την σύνταξη διαιτολογίων για αισθητικούς ή παθολογικούς λόγους και συγκεκριμένα για απώλεια βάρους, για παιδική παχυσαρκία, για ανθρώπους με χρόνια προβλήματα υγείας όπως Σακχαρώδης Διαβήτης, παθήσεις του Θυροειδή, Καρδιαγγειακά προβλήματα κ.α, για αθλητές, για γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες κ.α. Πραγματοποιεί και αξιολογεί ανθρωπομετρικές μετρήσεις, όπως Βάρος, Ύψος, ΔΜΣ, καμπύλες ανάπτυξης παιδιών, ολικό σωματικό λίπος, μυϊκή μάζα, ενυδάτωση σώματος, περιμέτρους μέσης και περιφέρειας.

Στόχος της διαιτολόγου δεν είναι απλά να μειώσετε το βάρος σας αλλά να μάθετε να τρώτε σωστά και γευστικά, έτσι ώστε η απώλεια να είναι μόνιμη. Η επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με το χαμόγελο και την σωστή αθλητική προσέγγιση του κάθε ατόμου, σας εγγυώνται ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα, γιατί αυτή τη φορά έχετε την δυνατότητα να γίνετε ο διατροφολόγος του εαυτού σας !!