Διατροφή και Άσκηση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!

Το Ananea Pilates + Yoga Studio προσφέρει εκτός από την απαραίτητη άσκηση και την ευκαιρία για διαμόρφωση μίας εξατομικευμένης ισορροπημένης διατροφής.

Πτυχιούχος διαιτολόγος – διατροφολόγος παρέχει δυνατότητα διαιτολογικής παρακολούθησης, καθώς και όλη τη στήριξη και καθοδήγηση που χρειάζεστε για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Προκειμένου να βελτιωθεί η υγεία και η εμφάνιση του κάθε ασκούμενου, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες μετρήσεις και δημιουργείται πρόγραμμα βασισμένο στη φυσική κατάσταση, το βάρος και τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Στόχος είναι η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και η διατήρησή τους, τόσο για αυτούς που θέλουν να εστιάσουν στην απώλεια βάρους, όσο και για αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο που τρέφονται!

Υγιεινές συνταγές, tips μαγειρικής, προτάσεις για γεύματα πριν και μετά την άσκηση δίδονται για την καλύτερη συμμόρφωση και απόλαυση στο ταξίδι προς την ευεξία.

Στόχος της διαιτολόγου δεν είναι απλά να μειώσετε το βάρος σας αλλά να μάθετε να τρώτε σωστά και γευστικά, έτσι ώστε η απώλεια να είναι μόνιμη. Η επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με το χαμόγελο και την σωστή αθλητική προσέγγιση του κάθε ατόμου, σας εγγυώνται ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα, γιατί αυτή τη φορά έχετε την δυνατότητα να γίνετε ο διατροφολόγος του εαυτού σας !!