ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Άννα Ζερβάκη
Άννα Ζερβάκη
Γνώρισε και ερωτεύτηκε την yoga το 2007 και εκπαιδεύτηκε στο «Yogabudo» με τον Ανδρέα Προβελέγγιο στη Hatha Yoga (250 ωρών). Παρακολούθησε σεμινάρια πάνω σε διάφορα είδη Yoga, συνέχισε την εκπαίδευση της πάνω στο σύστημα της Yin Yoga & Yin Yang Flow με την Μπέτυ Παπαδοπούλου και αγάπησε ιδιαίτερα το σύστημα της Vinyasa Flow. Αυτή η νέα της αγάπη για το σώμα και την κίνηση, την οδήγησε σύντομα και στη μέθοδο Pilates.

Το 2010 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση 500 ωρών, σε έδαφος και όργανα, στο StudioOne με δασκάλους την Χριστίνα Πανταζοπούλου, τον Alan Herdman και την Carol Bosler. Διαρκώς εμβαθύνει μέσω μελέτης, πρακτικής και παρακολούθησης σεμιναρίων από έμπειρους και διεθνούς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές, όπως η Susanne Martin και ο Julian Littleford.

Στα μαθήματα της αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί ποικιλία ασκήσεων με δημιουργικό τρόπο, παραμένοντας πιστή στις βασικές αρχές του συστήματος.

Τίνα Γκαβασιάδη
Τίνα Γκαβασιάδη
Η Τινα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Ξεκίνησε τις σπουδές της ως ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη το 2007 και σε περιοδεία της στην Αμερική το 2009 ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τη yoga και το pilates. Έκτοτε έγινε και η μεγάλη της αγάπη. Αποφοίτησε το 2012 τη Vinyasa yoga academy by AF studies(200H). Παρακολούθησε σεμινάρια acro, partner, therapeutic και prenatal yoga δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους. Στη συνέχεια παρακολούθησε την εκπαίδευση για το pilates Matwork με props και therapeutic pilates. Εμβαθύνει περισσότερο στη σωστή στάση του σώματος και τα ωφέλη που προσφέρει το pilates στην καθημερινότητα μας.

Το 2015 ταξίδεψε στην Αμερική και παρακολούθησε μαθηματα στο Dharma yoga studio NY δίπλα στον Sri Dharma Mittra και στο Jivamucti yoga school NY, μαθαίνοντας τη φιλοσοφία και τη μέθοδο Jivamuctι yoga

Θέλοντας να εξελίξει περαιτέρω τις θεραπευτικές ιδιότητες της yoga και του pilates μυήθηκε στη ολιστική θεραπεια, εμβαθύνοντας στο passive yoga bodywork και στην Ιαπωνική θεραπευτικη τέχνη με το άγγιγμα ( Reiki).

Εύα Γουργιώτη
Εύα Γουργιώτη
Είναι πιστοποιημένη Pilates Instructor από την ιδιωτική σχολή A.F. Studies, Pilates Academy (mat, equipment), Official POP Pilates® Instructor και Official TRX®Trainer.

Έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της με σεμινάρια Pilates and Pregnancy (Prenatal και Postnatal), Personal and Weight Training και έχει εξειδικευτεί στις αναπτυξιακές διαταραχές και στις διαταραχές άγχουςκαθώς και στην ψυχολογική αντιμετώπιση και επίδραση της άσκησης σε αυτές από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (τμήμα Νευροψυχολογίας).

Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια μασάζ (μυοχαλαρωτικό, shiatsu, hot stones, ρεφλεξολογία). Ενημερώνεται, μελετά και εξελίσσεται διαρκώς μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων από καταξιωμένους εκπαιδευτές.

Άννα Λιβανού
Άννα Λιβανού
Είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Ορχηστρική (2010) και πιστοποιημένη Pilates Instructor. Ξεκίνησε το 2011 την εκπαίδευσή της στο IAFA College (Mat and Props) και συνέχισε στην σχολή GRAFTS (Equipment).

Ασχολείται με τον χορό (κλασικό-σύγχρονο) από πολύ μικρή ηλικία κι υπήρξε φοιτήτρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). Μέσα από τον χορό ανακάλυψε τη μέθοδο Pilates. Τα κοινά τους στοιχεία, όσον αφορά την εκγύμναση και τη στάση του σώματος, την έκαναν να πιστέψει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops σχετικά με το Pilates, καθώς και μαθήματα-σεμινάρια χορού, αυτοσχεδιασμού και ψυχοκινητικής αγωγής.

Έχει εργαστεί ως Pilates Instructor, Personal Trainer, Dance Instructor σε γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και studios. Διδάσκει επίσης Barre à Terre και μοντέρνους-παραδοσιακούς χορούς σε σχολές χορού, αλλά και σχολεία. Το 2015 εργάστηκε ως εθελόντρια βοηθός γυμναστή στον σύλλογο ΑΛΜΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων).

Στα μαθήματά της δίνει έμφαση στη σωστή στάση του σώματος και την επιμήκυνσή του, στη λεπτομέρεια και την αρμονία των κινήσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή δυναμικών ασκήσεων.

Στράτος Φραγκούλης
Στράτος Φραγκούλης
Ο Στράτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εύβοια. Εκεί γνώρισε και αγάπησε τον αθλητισμό μέσα από τον στίβο σε ηλικία 10 ετών. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι ενεργός αθλητής με αρκετές διακρίσεις στο βιογραφικό του σε αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας, σε πανελλήνιο, βαλκανικό και ευρωπαικό επίπεδο. Το 2015 ξεκίνησε τη φοίτητη του στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών ως πρώτος εισαχθέντας μέσω των κατατακτήριων εξετάσεων, έχοντας ήδη στην κατοχή του πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο στον τομεά της μηχανολογίας. Το 2017 αποφοίτησε ως GRT (Group Resistance Trainer) από την STUDIO ONE.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής στίβου σε σωματείο του ΣΕΓΑΣ και ως personal trainer με εστίαση στο TRX και Functional. Η επίτευξη των στόχων των αθλούμενων του και η ατομική τους βελτίωση αποτελεί για εκείνον προσωπικό στοίχημα.

Μανώλια Κωστοπούλου
Μανώλια Κωστοπούλου
Ανακάλυψε την αγάπη της για τη Yoga όταν σπούδαζε ως τεχνικός κτηρίων στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της και ενώ εργαζόταν ήδη δυο χρόνια σε αρχιτεκτονικό γραφείο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη μέχρι τότε καριέρα της και να ακολουθήσει το μονοπάτι της Yoga. Ξεκίνησε τον κύκλο σπουδών στο Yoga Academy by AF με Master Teacher τη Marita Mittag το 2015 και τώρα είναι πτυχιούχος των 500h. Έχοντας στην κατοχή της μια σειρά από πιστοποιημένες γνώσεις πάνω στην Hafha, Vinyasa, Therapeutic, Integral και Classic Vinyasa Krama Yoga αλλά και στον διαλογισμό, την θεραπευτική αναπνοή και Pranayama τα οποία συνθέτουν το Yoga alliance της.

Επιπρόσθετα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και την Ινδία πάνω στις Pregnant, Power Yoga των Partner καθώς και σε πιο αρχαίες μορφές της Hatha Yoga. Σταθμός στη ζωή της ήταν το ταξίδι της στο Νέο Δελχί όπου ήρθε σε επαφή με τον Swami Vidyanand ο οποιος κατά την διάρκεια του workshop της έδωσε το όνομα Para Ohetna. Μετά το Νέο Δελχί επισπεύτηκε το Rishikesh και το Ashram του Dr. Ras. Η μεγάλη της λατρεία για τη Yoga συνεχίστηκε και στην Aerial μορφή της ενώ ενίσχυσε τα Thearapy πτυχία της με τη γνώση του Tai massage.

Βίκη Μαρμαροκόπου
Βίκη Μαρμαροκόπου
Η Βίκη είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού ¨Ραλλού Μάνου¨. Είναι μέλος ομάδας σύγχρονου χορού, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ και διαγωνισμούς με ιδιαίτερη επιτυχία.

Είναι επιπλέον, κάτοχος διπλώματος Pilates Training by Alan Herdman (Matwork, Pilates Ring, Soft Ball, Fit Ball, Theraband, Foam Roller – Myo Fascial Release, Reformer, Cadillac, Chair) του Studio One ενώ έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια χορού και Pilates.

Άννα-Μαρία Ντανίκα
Άννα-Μαρία Ντανίκα
Η Άννα-Μαρία προέρχεται από το χώρο των πολεμικών τεχνών (Tae Kwon Do/ Kick boxing), με συμμετοχές σε εγχώριους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την αγωνιστική της πορεία και στα πλαίσια της αποκατάστασης και ενδυνάμωσής της, γνώρισε και αγάπησε τη μέθοδο Pilates. Την επίσημη πιστοποίηση της στο Pilates Mat από τη σχολή Studio One ακολούθησαν και οι πιστοποίησεις σε δυναμικά προγράμματα – Bosu, Trx, Fitballs, Tae Box, Stretch, Aqua aerobic, προγράμματα με βάρη κ.α.

Η συνεχής εκπαίδευσή της καθιστά την παρουσία της στο χώρο μας εκρηκτική με τo πρόγραμμα TRX & Functional καθώς και το Abs & Hips να ξεχωρίζουν.

“Yoga is not a religion. It is a science, science of well-being, science of youthfulness, science of integrating body, mind and soul.”

Amit Ray